Delverde pastad

Delverde on oma tegevuse algusest peale pidanud tähtsaks looduslähedasi ja kõrgekvaliteetseid tooraineid ja parimat võimalikku tootmistehnoloogiat.  Fara San Martino on teada juba üheksateistkümnendist sajandist oma eriliste pasta  tootmise oskuste poolest. Ka täna, enam kui poolteist sajandit hiljem, on tehase töötajad kohalikud inimesed, keda inspireerib sama kirg hea toidu vastu ning põlvest põlve pärandatud teadmised ning oskused. Austusest oma maa vastu pärineb ka Delverde nimi samal looduskaitsealal asuva Verde jõe nimest.

Traditsioonide ja innovatsiooni võidukas kooslus.

Delverde tehastes toodetakse tänaseks juba enam kui 130 erineva kujuga pastatooteid. Tootmisel kasutatakse puhast ja karget rahvuspargi alalt Verde jõest pärit vett. Pasta jahuks kasutatakse vaid eriliselt valitud omadustega ning kullakarvalist kõva nisu teravilja. Pronksist vormid ning väga eriline madalatel temperatuuridel toimuv aeglane kuivatusprotsess annavad lõpptulemuseks kvaliteetse ning suurepärase konsistentsiga pasta, milles on säilinud kõrge toiteväärtus, võrratu aroom ning eksimatult head maitseomadused.

TOOTED